فروشگاه دانلود فایلهای دانشجویی شامل مقاله , تحقیق , پروژه , پاورپوینت و...
جهت دانلود رایگان و دریافت آخرین فایلها به کانال تلگرام ما بپیوندید

دستورالعمل اندازه گیری رطوبت

 دستورالعمل اندازه گیری رطوبت  دستورالعمل اندازه گیری رطوبت درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش   هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعيين مقدار آب موجود در نمونه مي‏باشد . این روش درمورد انواع مواد پودری کاربرد دارد محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایشگاه موظف است عملیات آزمون های شیمیایی را بر اساس این دستورالعمل/استاندارد ملی مرتبط انجام دهد. شرح فعالی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته

 دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته  دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش   هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین اسیدیته قابل سنجش با استفاده از روش تیتر­کردن با سود  N1/0 (روش مرجع)  و یا سود  نرمال (روش دورنیک) می­باشد و هر دو روش برای اندازه­گیری اسیدیته کاربرد دارد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی

 دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی  دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش   1-هدف: هدف از اين دستورالعمل تشريح چگونگي روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی مي باشد. 2-محدوده : اين دستورالعمل جهت روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در شرکت .... كاربرد دارد. 3- مسئوليت ها: واحد آزمايشگاه موظف است عمليات مرتبط را انجام دهد. 4- شرح فعاليتها: تجهيزات ومعرفها: وسایل معمولی آز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دستورالعمل اندازه گیری پروتئین

 دستورالعمل اندازه گیری پروتئین  دستورالعمل اندازه گیری پروتئین درفرمت ورد 7 صفحه قابل ويرايش هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین مقدار ازت به­روش کلدال می­باشد . روش­های ارائه شده در این دستورالعمل برای اندازه­گیری مقدار پروتئین محصولات شرکت می باشد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایشگاه موظف است عملیات آزمون های شیمیایی را بر اساس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در واحدهای فرآوری مواد غذایی

چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در  واحدهای فرآوری مواد غذایی چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در یک فایلاکسل شامل 21 شیت قابل ویرایش شامل :   شیره خرما شیر خشک شکر  سدیم سیترات سدیم پیروفسفات روغن مایع روغن جامد دکستروز پوره میوه پودر نارگیل پودر کاکائو پودر تخم مرغ پودر آب پنیر پکتین  بیکربنات سدیم بیکربنات آمونیم  اسانس گلوکز مایع   اسید سیتریک آرد نول   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی درفرمت ورد 40 صفحه قابل ويرايش   نانو تكنولوژي،  فناوري نوين نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ".در اين تحقیق بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است .   تعريف نانو تكنولوژي نانو تكنولوژ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی پاورپوينت رشته هاي مديريت با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در 19 اسلايد قابل ويرايش   تولید فشار بالا:    درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل تجهیزات فشار بالا:    مخازن تولید فشارکه مدل کوئینت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی در 21 اسلايد قابل ويرايش •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی در 22 اسلايد قابل ويرايش   ارزش بسته بندی در جوامع جلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذایی کاهش ضایعات کاهش هزینه ها کاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدن ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر موارد ایجاد زمینه رقابت دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جا افزایش عمر نگهداری صرفه جویی در مصرف انرژی ارائه مواد غذایی به ص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان
تعداد صفحه(2):