دستورالعمل اندازه گیری رطوبت
دستورالعمل اندازه گیری رطوبت درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعيين مقدار آب موجود در نمونه ميباشد . این روش درمورد انواع مواد پودری کاربرد دارد محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایشگاه موظف است عملیات آزمون های شیمیایی را بر اساس این دستورالعمل/استاندارد ملی مرتبط انجام دهد. شرح فعالی ...
دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته
دستورالعمل اندازه گیری اسیدیته درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین اسیدیته قابل سنجش با استفاده از روش تیترکردن با سود N1/0 (روش مرجع) و یا سود نرمال (روش دورنیک) میباشد و هر دو روش برای اندازهگیری اسیدیته کاربرد دارد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایش ...
دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی
دستورالعمل روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی درفرمت ورد 2 صفحه قابل ويرايش 1-هدف: هدف از اين دستورالعمل تشريح چگونگي روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی مي باشد. 2-محدوده : اين دستورالعمل جهت روش اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در شرکت .... كاربرد دارد. 3- مسئوليت ها: واحد آزمايشگاه موظف است عمليات مرتبط را انجام دهد. 4- شرح فعاليتها: تجهيزات ومعرفها: وسایل معمولی آز ...
دستورالعمل اندازه گیری پروتئین
دستورالعمل اندازه گیری پروتئین درفرمت ورد 7 صفحه قابل ويرايش هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین مقدار ازت بهروش کلدال میباشد . روشهای ارائه شده در این دستورالعمل برای اندازهگیری مقدار پروتئین محصولات شرکت می باشد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایشگاه موظف است عملیات آزمون های شیمیایی را بر اساس ...
چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در واحدهای فرآوری مواد غذایی
چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در یک فایلاکسل شامل 21 شیت قابل ویرایش شامل : شیره خرما شیر خشک شکر سدیم سیترات سدیم پیروفسفات روغن مایع روغن جامد دکستروز پوره میوه پودر نارگیل پودر کاکائو پودر تخم مرغ پودر آب پنیر پکتین بیکربنات سدیم بیکربنات آمونیم اسانس گلوکز مایع اسید سیتریک آرد نول ...
تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی درفرمت ورد 40 صفحه قابل ويرايش نانو تكنولوژي، فناوري نوين نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ".در اين تحقیق بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است . تعريف نانو تكنولوژي نانو تكنولوژ ...
پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی
پاورپوينت رشته هاي مديريت با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در 19 اسلايد قابل ويرايش تولید فشار بالا: درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینت ...
پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی
پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی در 21 اسلايد قابل ويرايش •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزای ...