فروشگاه دانلود فایلهای دانشجویی شامل مقاله , تحقیق , پروژه , پاورپوینت و...
جهت دانلود رایگان و دریافت آخرین فایلها به کانال تلگرام ما بپیوندید

تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی تحقيق با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی درفرمت ورد 40 صفحه قابل ويرايش   نانو تكنولوژي،  فناوري نوين نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ".در اين تحقیق بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است .   تعريف نانو تكنولوژي نانو تكنولوژ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی پاورپوينت رشته هاي مديريت با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در 19 اسلايد قابل ويرايش   تولید فشار بالا:    درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل تجهیزات فشار بالا:    مخازن تولید فشارکه مدل کوئینت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی در 21 اسلايد قابل ويرايش •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی در 22 اسلايد قابل ويرايش   ارزش بسته بندی در جوامع جلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذایی کاهش ضایعات کاهش هزینه ها کاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدن ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر موارد ایجاد زمینه رقابت دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جا افزایش عمر نگهداری صرفه جویی در مصرف انرژی ارائه مواد غذایی به ص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی  در 21 اسلايد قابل ويرايش   •اصول نگهداری مواد غذایی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

اورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان افزودنیهای غذایی

اورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان افزودنیهای غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان افزودنیهای غذایی در 104 اسلايد قابل ويرايش   • تعریف : هر ماده  ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند. • مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: الف- افزودنیهای مستقیم ( Direct ) یاعمدی( Intentional additives ): مواد شیمیایی که برای هدف خا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تحقیق / پروژه رشته صنایع غذایی با عنوان فلزات سنگین

تحقیق / پروژه رشته صنایع غذایی با عنوان فلزات سنگین تحقیق / پروژه رشته صنایع غذایی با عنوان فلزات سنگین در 70 صفحه قابل ویرایش   در اين مطالعه از منابع غذا، ماهي و آب مزارع پرورشي قزل آلاي رنگين كمان به منظور اندازه گيري ميزان دو فلز سرب و آهن نمونه گيري صورت می گیرد. به ترتيب از چهار نوع خوراک پر مصرف استان چهار محال و بختياري، در هر كدام از مزارعي كه از غذاي مورد نظر استفاده مي‌كنند نمونه گيري صورت گرفته و از آب و ماهيان همان مزرع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوري هاي نوين در صنايع غذايي پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان  فناوري هاي نوين در صنايع غذايي  در  57  اسلاید قابل ویرایش     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان
تعداد صفحه(1):